15 underskattade sneakers Du kan klara bäst nu på Footasylum

True Sneakerheads skulle inte ge något jävla om hur hyped en sneaker är, eller till och med hur exklusivt det är. Faktum är att allt de bryr sig om är om de tror att sneakeren är eld eller om den passar deras smak. Med det sagt har vi sammanställt en lista över de femton många underskattade sneakers som du kan cop bäst nu på Footasylum. Inklusive Adidas, Nike och Puma finns det något för alla i den här listan! Dessutom är leveransen endast £ 1 på alla beställningar över £ 50!

adidas original kontinental 80 ‘svart’

Enkel men ändå slående är Adidas Originals Continental 80 ‘Black’ byggd med en läderöverdel för en smidig och premiumutseende. Satt ovanpå en lyhörd mellansula för att hålla dig på tårna, tonal snörning är närvarande för en distinkt men ändå diskret estetik. För att runda det hela är de snygga smygningarna färdiga med en röd och marinband till sidoväggarna tillsammans med adidas formulering och trefoil -varumärke.

adidas originals eqt support adv ‘gucci’

ADIDAS ORIGINALS är konstruerad av en mängd högkvalitativa material och stöder adv ‘Gucci’ felfritt moderna material med en retro löpare stil. Ett tjockt skummellansula finns under foten för ytterligare komfort, medan tre röda och gröna gucci-inspirerade band finns på både sido- och medialsidan.

Nike m2k tekno ‘vit/orange’

Nike M2K Tekno ‘White/Orange’ är ett moderniserat tag på den legendariska Nike -monarken. Tonalt varumärke är rikligt på skoens övre, medan en djärv blå plasthälbit ger en subtil kontrast till den dynamiska skon. Utseendet är avslutat med en klassisk monark mellansula som berörs med en streck rött.

Nike Air Max 95 ‘Red Crush’

Medan AM95 kanske inte är lika populär som några av Nikes andra silhuetter, som Air Max 97, är det fortfarande ett helvete av en sko, och Swooshs senaste erbjudande, Nike Air Max 95 ‘Red Crush’, är verkligen inte annorlunda. En idealisk kombination av gammal tradition och ny teknik, den luftinfunderade mellansulan kommer säkert att ge dig extra oomph med varje steg.

Adidas Originals P.O.D.-S3.1 ‘Triple White’

Med en stretchig strumpa som övre med tonal tre randmärke som finns på sidopanelerna, sitter Adidas Originals P.O.D.-S3.1 ‘Triple White’ ovanpå en hybrid mellansula som består av ökad dämpning runt hälen och en Eva-skumenhet längs framsidan längs framsidan längs framsidan – En mish mash av man och monster som Frankenstein. För att runda det hela kan en flik för tyg hälen hittas runt på baksidan, som är prydd smakfullt med subtilt trefoil -varumärke.

Adidas Originals I-5923 ‘Red’

Fodrad med andningsnät som hjälper till att hålla fötterna svala under alla förhållanden, omfamnar Adidas Originals I-5923 ‘Red’ en retro-estetik den här säsongen. Komplett med en bas av fjädrande gummgummi är de djärva röda sneakersna byggda med stretchigt nät och mocka överdelar, medan de ökar dämpningen levererar lyhörd komfort under foten.

Puma Thunder Desert ‘Triple Black’

PUMA MCQ Tech Runner lo från 2005, Puma Thunder Desert ‘Tripleless’ felfritt, hyllar samarbeten från den avdömda Alexander McQueen, så mycket mer specifikt Puma MCQ Tech Runner Lo från 2005. Med ett gjutet TPU -system som ger ytterligare struktur och stöd, är Thunder Desert utformad från mördad premiumnät och nubuck för en ribbburinspirerad estetik.

Nike Air Max 270 ‘Triple Black’

Nike Air Max 270 ‘Triple Black’ avslöjades tidigare i år har snabbt blivit en av Swooshs många populära silhuetter tack vare sin futuristiska styling. Målad i en stealthy, mångsidig nyans, sitter en luftenhet runt hälen och ger bärarna extra oomph med varje steg. “Air 270”; Branding pryder sidan, medan flera små swoosher visas över hela för den otvetydigt Nike -vibe.

adidas originals nmd r1 ‘off vit/röd’

Målad i en vit vit nyans, är Adidas Originals NMD R1 ‘off White/Red’ utformad från ett andningsbart nät, medan en ökning av full längd sitter under foten för extra oomph med varje steg. Till skillnad från många andra nomader har denna utgåva en djärv röd EVA -plugg för en ögonfångstestetik som också ger extra stabilitet och kontroll.

Nike Air Max 95 Og ‘Solar Red’

Nike Air Max 95 Og ‘Solar Red’ är bokstavligen eld. Klädd i ett “vitt”, “solrött”, “granit” och “damm” färgschema, har denna AM95 en ren vit mesh -övre med grått nyanser i hela. Att lyfta fram skon är djärva röda accenter på spetsslingorna, tungorna, innersulan, Swoosh -logotypen och yttersula, och för att runda det hela, en dynamisk luftenhet har på mellansula för ytterligare komfort.

Nike Air Max 97 ‘Metallic Gold’

Inspirerad av de eleganta designen av japanska kultåg är Nike Air Max 97 ‘Metallic Gold’ en bör polis för alla sneaker -samlingar. Dessa spark är utformade av luxe läder utrustade med en luftenhet i full längd för att hålla saker bekväma när du är på språng. En känd design, ‘Metallic Gold ‘avrundas med en djärv röd swoosh för en nack som bryter estetik.

adidas ultra ökar 4.0 ‘trippelvit’

En helt mångsidig färgväg som skiljer sig isär och smälter in samtidigt, denna adidas ultra ökar 4,0 ‘trippelvit’ är lika ren som den blir. Målad i en vacker vit nyans, en kompletterande bur och häl kopplar bärare extra stabilitet, och för att runda det hela, sitter en full längd mellansula under foten för ytterligare komfort med varje steg.

adidas y-3 saikou ‘core svart’

En av de senaste skorna från den japanska designern Yohji Yamamoto och Adidas, Adidas Y-3 Saikou ‘Core Black’ var en av Paris Fashion Weeks höjdpunkter. Suede är utformad från en flexibel primeknit -övre och pryder mocken på tålådan, medan du sitter ovanpå en full längd ökar mellansula för ytterligare komfort och en jämnare steg. Perfekt för både gatan och catwalken.

Nike air mycket mer uptempo ‘georgetown’

Inspirerad av Georgetown Hoyas, som utan tvekan var ett av de bästa college basketprogrammen på 80- och 90 -talet, är Nike Air mycket mer uptempo ‘Georgetown’ målade i ‘Cool Grey’ och ‘Midnight Navy’ nyanser. En tonal mellansula och gummi yttersula sitter under foten, och en luftenhet ger ytterligare komfort och en jämnare steg.

Nike Air VaporMax Plus ‘Triple Black’

Nike Air VaporMax Plus ‘Triple Black’ kombinerar perfekt element i den inställda 1 och Air VaporMax till en sneaker som verkligen är värd en plats i din samling. Modad av lätta neoprenöverdelar med syntetiska överlägg, en luftenhet i full längd har nedanför. Den perfekta skon att gunga oavsett väder, dessa är lika snygga som det blir.

Tja, där har du det! Femton av de mest underskattade sneakers som du kan klara bäst nu på Footasylum! Håller du med om det eller tror du att det borde finnas några mycket mer värda omnämnanden? Låt oss veta i kommentarsavsnittet nedan och se till att hålla det låst på den enda leverantören för det senaste och bästa i sneakers!

Leave a Reply

Your email address will not be published.