Jordan Delta Breathe “Tech White” finns fortfarande på avkommor!

Jordan Delta Breathe “Tech White” var en av de hetaste utgåvorna förra månaden, men det lyckades på något sätt gå helt under radaren hos vissa återförsäljare?! Att kombinera klassiska Air Jordan-designelement med den senaste moderna tekniken var en djärv flyttning från Swoosh, men det fungerade extremt bra på det här paret, de är oklanderligt rena!

Medan Sneakers har helt slutsåld på många platser, är de fortfarande tillgängliga i en nästan full storlek på avkommor! Om du ännu inte är övertygad om att det här är en av 2020: s bästa Jordan -utgåvor, läs vidare när vi hoppar in för en närmare titt!

Jordan Delta andas “Tech White”

Int’l frakt

Köp nu

Paret är huvudsakligen utformat från ett semi-translucent tekniskt nätduk, vilket gör att bäraren kan förvandla utseendet på sneakers beroende på vilka strumpor de väljer att bära! Nikes signatur Swoosh -logotyp går snyggt över sidosidan för ett tidlöst tillägg, medan andra typer av bekanta Jordan -varumärken som Jumpman -logotypen visas på klackarna. Hits of University Red and Royal Blue finns över hela designen, och återigen hämtar inspiration från de stora Air Jordan Archives!

Paret slutar med en utilitaristisk pull-flik, vilket gör dem till en absolut bris att ta på och av. Under foten gör det Oregon-baserade varumärkets React-teknik ett utseende, vilket gör dessa möjligen de bekvämaste Jordans att någonsin släppa! Om du frågar oss är det kanske det finaste exemplet på att hedra det stora arvet som innehas av Jordan Brand genom modern teknik, en riktig koppling mellan 1985 och 2020.

Bild genom NikeJordan Delta andas “Tech White”

Int’l frakt

Köp nu

Jordan Delta Breathe “Tech White” är tillgängligt för polisen bäst nu på avkommor, så gå dit bäst nu och få detta fantastiska par medan du fortfarande kan! Under tiden, håll den låst här hos den enda leverantören för alla de senaste fotklädernyheterna och medan du är här kolla in de senaste bilderna av den kommande fragmentdesign Air Jordan 3!

Jordan Delta andas “Tech White”

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.