Bottega Veneta målar Kinas utmärkta vägg i händelsen av Lunar New Year

Det är inget trick haute couture modemärken är ett fan av det månnyåret. Till exempel, precis under den senaste veckan, har vi sett både Balenciaga såväl som Gucci minskat Tiger-tema samlingar för att fira det kommande evenemanget, men Bottega Veneta kan just ha tagit det till en ny nivå.

För att fira tigerns år har det italienska modehemmet tagit över en del av Kinas utmärkta mur för en distinkt sorts händelse. Välj delar av väggen sportar nu Bottega Veneta -logotypen, utöver meddelandet om “gott nytt år”.

Installationen använder varumärkets signatur miljövänliga tillsammans med en mandarinfärgad orange för den maximala fängslande effekten. Även om det är så outlandiskt som det är, är det inte första gången varumärket har tagit en distinkt metod för marknadsföring. I februari 2021 valde varumärket att inaktivera allt sitt sociala nätverk i ett försök att “låta sociala nätverksindivider driva konversationen runt varumärket”.

Naturligtvis har detta övergivna reklamstunt sprupt några fjädrar på internet på grund av att det utnyttjas ett kulturellt viktigt landmärke, med många Twitter -individer som påpekar installationen är både “klibbig” såväl som “okänslig”. Installationen är på grund av att elimineras från idag, men vi kan inte hjälpa till att ifrågasätta vad Bottega Veneta kommer att få så mycket som nästa. I andra nyheter fungerar Kanyes senaste “Himmel såväl som helvete” som den lämpliga Yeezy X Space -reklamen.

Bild genom Bottega Veneta

Leave a Reply

Your email address will not be published.