Få dina ungdomar en enkel vinst på Yeezy förbättra 350 v2 lera

Nästa generation av sneakerheads behöver inte vänta tills allt har vuxit lika mycket som att bära lite värme. Den här helgen ser introduktionen av Yeezy förbättra 350 V2 -lera i såväl ungdomar som spädbarnsstorlekar.

Fråga många föräldrar om deras syn på kostsamma eller begränsade ungdomar, såväl som du kommer ingen tvekan om att få ett avvisande utseende. Men du är inte många föräldrar, eller hur?! Istället är du en sneaker kärleksfull missbrukare, alltid angelägen om att dela din passion. Som sådan är det dags att dina bitar inkluderades i hype. Börja dem unga, höja dem rätt!

Tack och lov kommer detta inte att vara snarare lika begränsat som tidigare ungdomar Yeezys. I själva verket förväntas en betydande storlekskörning gå online med Foot Locker UK. Sidor är redan online här; Yeezy 350 V2 Clay Youngsters samt Yeezy 350 V2 Clay -spädbarn.

Detta är en introduktion till 07:00 som indikerar att du måste avstå från lie-in. Men vi antar att du inte får mycket av en lördag snooze ändå med ungdomar runt?

Fotskåpet introducerar inte bara par men adidas UK släpper också på exakt samma tid. För länkar till all åtgärd när den går live, se till att följa @Thesolerestocks samt slå på dessa meddelanden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.