Nike Air Force 1 “Toll Free” är värt telefonsamtalet

Om det finns en sko som är värt att ringa upp, är det Nike Air Force 1 “Toll Free”. Med motivation från avgiftsfritt nummer som var när de användes på vintage -telefoner kan du ringa upp samtal samt säkra ditt eget par just nu på avkommor! Du kräver dock att vara snabb, eftersom vissa storlekar hänger på dig redan.

På avstånd verkar “avgiftsfri” som alla typer av gamla “trippelvita” flygvapen 1, men vid ytterligare inspektion upptäcker du att det finns så mycket mer än att tillfredsställa ögat. Med en orörd läderkonstruktion täcks hela övre delen av “1-800 flygvapen”, “ring idag”, liksom “avgiftsfria” slagord i tonalblockteckensnitt. “Stora grå” nyanser gör sin metod till Swoosh-varumärket såväl som häl, där du på samma sätt kommer att upptäcka extra “1-800” typografi.

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Nere nedan är en off-white Nike Air-mellansula närvarande för en något vintage-estetik, liksom naturligtvis, du kan inte prata om denna AF1 med att diskutera den anpassade deubré som är extremt tydligt påverkad av nummerkuddar från det förflutna.

Nike Air Force 1 “Toll Free” finns tillgängligt nu från avkommor och bör inte missa, så se till att du tar ett par just nu medan din storlek fortfarande är på linjen. Låt oss förstå om du har tagit, liksom i tillhörande nyheter, den ultimata X Nike Air Force 1 “lin” släpper i år!

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Bild via den enda leverantören
Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.