Vänd upp värmen med Yeezy Qntm “Flash Orange”

med sommaren som kommer på bara några månader, det ser ut som att Kanye West redan vänder upp värmen med Yeezy Qntm “Flash Orange”! Det var ryktet om att vara basket -silhuettens femte färgväg, det ryktades i början av året och fick smeknamnet “Flaora”. Tack vare dessa helt nya bilder från Sneaker Insider @Sneakertigger får vi vårt första utseende ännu!

Även om det inte är alltför olikt med QNTM: s andra färgalternativ, är “Flame Orange” fortfarande ganska eld i sig. Arbetar med en ren beige primeknit-bas, lyxiga bronstoner skjuter över sidopanelerna i sidled, medan en U-formad mockapanel stiger ner på Toebox typ av som 700-serien som vi alla känner och älskar.

Bild via Sneakertigger
Stealthy svarta ränder kan också hittas i hela för en tigerliknande estetik, och detta kompletteras med en neopren fotled som erbjuder stöd och stabilitet både på banan och på gatan. Runt hälen hittar du en matt räknare som är som den som finns på “barium”. Detta är infunderat med 3M -tekniker så att det återspeglar ljus så att du kan böja när du vill.

Naturligtvis kan du inte prata om denna yeezy utan att nämna mellansulan under foten. Påminner om den som hittades på 380, denna adidas boost-infunderade enhet är målad i en ren grädde nyans och placerar efterbehandlingen på den ikoniska designen.

Bild via Sneakertigger
Rykten säger att Adidas Yeezy Qntm “Flaora” kommer att släppas någon gång i maj. Se till att du håller den låst på den enda leverantören för din bästa chans att polisera, och i relaterade nyheter släpps Yeezy 450 “Cloud White” äntligen nästa vecka!

Bild via Sneakertigger

Leave a Reply

Your email address will not be published.