Kan Off-White X Nike Air Max 97 ‘Black’ släppas i morgon?

Med frisläppandet av den off-white x nike air max 97 ‘Wolf Grey’ bekräftas för imorgon, har Sneakerheads lämnats undrar när den ‘svarta’ färgvägen kommer att sjunka, och nu pekar källor på en utgåva mycket mycket snart!

Målad i en stealthy svart i hela dess övre, är en slående vit swoosh närvarande längs sidopanelerna, medan en djärv orange lapp ger skon med en vackert kontrast. Nere nedanför har sneakeren en luftinfunderad mellansula, och för att avrunda saker, “luft” -märke och off-white verbiage slutför den dekonstruerade estetiken som vi alla känner och älskar.

Enligt våra källor kan Off-White X Nike Air Max 97 ‘Black’ potentiellt lanseras i morgon. Som sagt, det är inte klart om detta är en amerikansk exklusiv, med ett bredare europeiskt släppdatum snart kommer. Kanske planerar Nike att släppa begränsade par med hjälp av deras Crafty Scratch -avslöjande system – bara tiden kommer att visa, så se till att hålla det låst hos den enda leverantören för mycket fler nyheter när det utvecklas! I relaterade nyheter, ta en djupgående titt på det off-white X Nike Air Force 1 ‘Black’!

Om du funderar på att samla någon helt ny Nike -värme, se till att kolla in strömmen i slutet. Kläder!

Leave a Reply

Your email address will not be published.