Är detta det nuvarande stycket från Yeezy X Gap?

Det har varit något svårt för utrymme från sent. Med tanke på att förra veckan avslöjade California Garments Merchant planer på att stänga alla 81 i deras Storbritannien såväl som Irland -butiker samt endast på Internet. Dessutom verkade den Yeezy X Space Collection som vi alla var så hypade för att dela fans från start efter att ha tappat sin allra första produkt i typen av den ljusblå puffern.

Efter utgivningen tog vi till Twitter för att fråga vem som kommer att samla Yzy X Space Collection samt en stor 47,6% av er tillhandahöll det tummen ner. Trots våra resultat skulle det vara okunnigt om oss att förlora tro helt i denna samling, liksom istället, New Hope har dykt upp i typen av en svart version av jackan.

Efter att ha gjort ett överraskande uppträdande på den första Balenciaga Couture-showen, knäpptes Kanye West med en helt bakre version av den tidigare nämnda puffern. Jackan i sig verkar följa exakt samma byggnad som det föregående stycket med den enda avgörande skillnaden är en metallisk svart färg som ersätter den tidigare sett blå.

Är detta nästa utgåva från Yzy X Gap? Eller istället, är det bara ett arkivstycke från Kanyes samling? svaret kommer med tiden! Håll den inlåst för alla de aktuella nyheterna här. I tillhörande nyheter är här en glidhöjd av Yeezy förbättrar 350 V2 “Beluga RF”.

Bild med hjälp av Alex Antas-Bergkvist

Leave a Reply

Your email address will not be published.