Patta x Napapijri-koppling för en kapsel med streetwear-häftklamrar

Med Patta x Nike Air Max 1-inställningen för att släppa när som helst snart, kan du säga att hype-tåget är i full rörelse för detta Amsterdam-födda Streetwear-märke! För att lägga till en mängd samarbeten tidigare i år har Patta kopplat till utomhusexperter Napapijri för en rad snygga väsentligheter.

För denna höst/vinterutgåva har duon gått samman för att visa upp sina individuella talanger genom en utvalda droppe jackor, T-shirts och två långärmade tees. Sammantaget tittade paret på 90 -talet för inspiration och har omfamnat flera visuella aspekter och motiv i hela.

Bild via Casper Kofi
Samlingen leds av den framstående Skidoo -jackan. Det här stycket anländer med en verktygsinspirerad konstruktion med en frontal påsficka och två vinklade dragkedja som fodrar framsidan av plagget. På andra håll ser vi både Patta’s och Napapijris logotyper åtföljer den ständigt närvarande norska flaggan på bröstet.

Bild via Casper Kofi
När vi går vidare till de långa ärmarna och T-shirts ser vi två viktiga förenklade mönster som visar staplade variationer av båda varumärkets logotyper. De långärmade teesna kommer att anlända till båda svarta och vita nyanser med den kortärmade motsvarigheten som sportar en snygg marin. Denna fullständiga samling kommer att sjunka den 24 september både i Patta -butiker och online. I andra nyheter förvandlar Stüssy X Comme des Garçons greyscale med detta senaste samarbete.

Bild via Casper Kofi

Leave a Reply

Your email address will not be published.