Här är adidas EU -aktier för Yeezy 700 Mauve

Mycket mer än 60% av Sneakerheads kommer att försöka polisen Yeezy 700 Mauve, enligt vår undersökning. Det kan komma som en överraskning förutsatt att den kommande färgen är tveksam för att ange det minsta.

Inte alla övertalas med panelerna med brun mocka men den leriga övre tydligt har inte påverkat hype. Precis som många utgåvor från Kanye West – a.k.a Ye – ser detta par ut att vara ytterligare en försäljning. Men precis exakt hur tufft kommer det att vara att säkra?!

Om du vill polisen kan ett nyligen läckt aktieräkning för adidas EU komma som en lättnad. Enligt @py_rates kommer det att finnas nästan 30 000 par som erbjuds med adidas. För att sätta det i perspektiv släpptes endast 13K -par av Yeezy -ökningen 350 V2 ‘smör’. Men den stilen erbjöds över andra stora återförsäljare. Yeezy 700 ‘Muave’ tros vara speciell för adidas.

Som sagt, det kanske inte är så enkelt för polisen som du skulle tro – särskilt inte för dem som behöver något över en storlek 11.5 eller under en 6. Ta en titt på hela aktieräkningen nedan och håll det låst till @ Thesolesupplier för mycket fler nyheter om denna Yeezy -utgåva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.