Yeezy förbättrar 380 “Hylte Glow” & “Calcite Glow” Get Unveiled

2020 kommer att bli ett ganska stort år för Yeezy Improv 380. Efter att ha tagit vår första titt på “Onyx” tidigare denna månad, vi, vi, vi “Jag får nu en titt på Yeezy förbättrar 380” Hylte Glow “och Yeezy förbättrar 380” Calcite Glow “, och de är säkert att vända huvudet vart du än går.

Med en full adidas Primeknit-övre för en bekväm sockliknande passform, är “Hylte glöd” målad i en neongul och grön färg med “halvfrysta gula” accenter som tar sig till vristen och snören. “Calcite Glow”, å andra sidan, är mycket mer minimal. Doppad i en “trippelvit” -palett, en grå pop av grå stiger på sido- och mediala sidmesh -paneler.

När du går nedåt hittar du en elegant och strömlinjeformad mellansula. Detta är infuserat med förbättringstekniker för dämpning som är i nivå med Yeezy förbättrar 350 V2. Naturligtvis, som deras namn säger, lyser båda färgen i mörkret precis som Yeezy 700 V3.

Bild med hjälp av Yeezy Mafia
Förväntas att lansera någon gång i höst, se till att du håller den låst hos den enda leverantören om du behöver Adidas Yeezy förbättra 380 “Hylte Glow” och Adidas Yeezy förbättrar 380 “Calcite Glow” i din personliga samling. Vilken föredrar du? Låt oss veta, och medan du är här, kom på nära håll med Yeezy förbättra 380 “blå havre”!

Bild med hjälp av Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published.