Yeezy Foam Runner “Ocher” & “Vermilion” släpper den här veckan!

Kanye West, eller borde vi säga, ni är tillbaka på det igen, den här gången med inte en, utan två Yeezy Foam Runner Colourways. En av hans många ambitiösa silhuetter hittills, han arbetade dag och natt med den legendariska designern Steven Smith för att skapa dessa futuristiska träskor. Medan de var rumpan för varje skämt när de först tappade tillbaka 2019, vill nu absolut alla ha ett par. Oavsett om du är en hardcore skum RNNR -samlare eller du letar efter din första, vill du allvarligt missa de två paren som släpper den här veckan den 29 oktober!

När han anländer till den ultra mångsidiga “ockra” och den efterlängtade “vermilion” är den förstnämnda målad i en ren beige skugga medan den senare väljer en djärv allröd palett som är en hyllning till den legendariska “röda oktober”. Tillverkad av en sammansmältning av EVA-skum och alger, det här är några av de mest framtidsinriktade sneakers som du kan köpa idag. Vi har sagt det tidigare och vi säger det igen, men skumlöparen är planen för skorens framtid.

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

En serie perforeringar tar sig över hela Yeezys, och längs mellansulan hittar du några särskilt stora som ger oss 700 vibbar. För att runda det hela avbryts den försiktigt ribbade yttersulan under foten med en enda adidas -logotyp, som fungerar som den enda formen av varumärke i hela Clog.

Adidas Yeezy Foam Rnnr “ockra” och “Vermilion” kommer att släppa senare denna vecka den 29 oktober. “Ocher” kommer att finnas tillgängligt via adidas bekräftade endast, medan “Vermilion” kommer att lanseras genom ett gäng olika återförsäljare, så se till att du håller den låst hos den enda leverantören för din bästa chans att cop! Låt oss veta vilken färg du känner dig mest, och i relaterade nyheter släpps den yeezy -bilden “ockra” senare i år!

Int’l frakt

Se mer

Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published.