Full lista över lotterier för den off-white x Converse Chuck Taylor All Star

Sheer Panic går på något sätt för att förklara den tidiga introduktionen av den off-white x Converse Chuck Taylor All Star. Denna eftertraktade stil, original ordnade att släppas som en del av förra årets “The Ten”; Samling, som plötsligt visas genom Converse UK. Nyheter var snabba att sprida sig över sociala nätverkskanaler. Som du kan förvänta dig var det inte lång tid innan webbplatsen kraschade såväl som många anförtrotts ingenting men en frusen kassasida.

Med tanke på att introduktionen tog alla av vakt, känner dig inte så salt om du missade. Förutom som tack och lov var det inte din enda möjlighet att polisera. Här är en fullständig lista över lotterier för Off-White X Converse Chuck Taylor All Star. Många av dessa är online fram till fredagen den 11 maj!

Fortsätt inspektera tillbaka eller ännu bättre; Bokmärk på sidan. Mycket fler lotterier uppdateras kontinuerligt.

Virgil Ablohs senaste off-white X Nike-släpp är bland de mest eftertraktade. Storlekar säljer redan för över £ 450 över återförsäljningsplatser. Håll den låst till @TheSolesupplier för mycket mer nyheter och länkar till på internetlagisterna när de går live.

Uppkopplad

Antonia

SLUTET. Lansering

Träull

Ett kvarter

Voo -butik

Slam Jam Socialism

Sivasdescalzo

Endast i butiken

Dover Street Market (London)

SLUTET. plagg (Newcastle)

Fotpatrol (London)

Overkill (Berlin)

Sneakersnstuff

Slam Jam Socialism (Milan)

Leave a Reply

Your email address will not be published.