Ta en sniktitt på Yeezy Foam Runner “MX Cream Clay”

När vi fångade vår allra första titt på Yeezy Foam Runner “MX Cream Clay” tillbaka i början av sommaren, var vi ärligt lite förvånade . Som om någon köpte ett helt nytt par “sand” samt valde att stå på någon hundpoo, var det bilden som berörde sinnet när dessa allra första läckte. Att hålla det sagt, har legenden som är Don C nu tagit till Instagram för att dela en sniktitt av färgen i fråga, liksom att vara rättvisa, de ser inte halvt dåliga ut.

Till synes påverkad av kakor såväl som grädde, är “MX Cream Clay” uppdelad i två halvor. Den övre halvan av Yeezy är doppad i en off-white-plan som är förberedd för sommaren, medan den nedre halvan har en jordnärbrun kombination som verkar som om den är beredd att komma ner och smutsiga i höst. Detta är allt målat ovanför en skumbyggnad i ett stycke som kombinerar EVA -skum såväl som alger – den senare är oerhört hållbar.

Resten av skum RNNR görs med en massa perforering med de vid hälen som potentiellt kan hyllas till adidas ökning mellansula som upptäcks på Yeezy ökning 700. Avrundning av allt är en vågig gummi yttersula som ger elastisk dragkraft med varje steg , slutföra designen.

Ställ in att minska den 2 augusti, se till att du håller den låst på den enda leverantören för din finaste möjlighet till polisen Adidas Yeezy Foam Rnnr “MX Cream Clay”! Låt oss förstå vad du tror på den här distinkta färgen, liksom när du är här, kan du också komma på nära håll med Yeezy ökningen 350 V2 “MX Rock”!

Bild genom Chicagodonc
Int’l frakt

Se mer

Leave a Reply

Your email address will not be published.