Supreme uppsättning för att släppa ett eklektiskt utbud av tryckta tees för hösten 2021

Efter nyheter om att Supreme X Nike Shox Ride 2 tappar nästa vår har Supreme nu lanserat en förhandsgranskning vid sitt höst 2021 Tees som förväntas släppa detta vecka. Den eklektiska mixen har en rad logotyp och tryckta stilar, alla anländer i en mängd färger och nyanser.

Över urvalet ser vi totalt 8 nya T-shirts-stilar för hösten 2021 vecka 7 droppe. Stå ut från de nuvarande tilläggen har vi en hänvisning till “Belly”, ett brottsdrama från 1998 med både DMX och NAS. T-tröjan själv har en stillhet från filmen med duon tänd av en blå bakgrundsbelysning.

Bild med hjälp av högsta
På andra håll ser vi supportenhetens T-shirt, ett stycke som visar arbetet med Brooklyn-baserade graffitikonstnär och designer Stash. Denna T-shirt levereras komplett med ett främre och bakre djärvt tryck. Dessutom finns ett stort tryckt ordstycke, ett skalle -konstverk, en kraschande racerbil, Charlie Brown som håller en gitarr och en minimalistisk uppfattning om en kinesisk stil Supreme -logotyp alla med tees.

Samlingen kommer att släppa torsdagen den 7 oktober vid normal tidpunkt 11.00. I andra nyheter, Travis Scott X Dior Front en annan tidningens mest aktuella nummer.

Bild med hjälp av högsta

Leave a Reply

Your email address will not be published.