Release påminnelse: Missa inte Yeezy 700 V2 ‘Tephra’!

Efter över ett års väntan är Yeezy 700 V2 ‘Tephra’ slutligen på oss! Markering av den nionde färgvägen för silhuetten såväl som den sjätte som släpps i år, detta är, händerna ner, en av de mest distinkta Kanye X Adidas -sneakers ännu, och den kommer att minska lördagen den 15 juni kl. 07.00 på Adidas UK !

Betraktas av många sneakerheads som den finaste “jorden tonade yeezy som någonsin gjorts”, är ‘tephra’ målad i en ljusgrå nyans med mörkgrå accenter på samma sätt som hela tiden har för en kontrastpopp. Tillverkad från en premiumkombination av nät, läder och mocka, vad som helst samlas för att producera en sko som är gjord för att vända huvuden.

Nere nedanför hem hem för ett chunky skumsystem en ökning av mellansula i full längd för komfort som ingenting annat. Detta berörs med 3 m reflekterande accenter så att du kan flexa även i mörkret, liksom en gummi -yttersula rundar allt, och erbjuder bärare med extra hållbarhet samt dragkraft med varje steg.

En sko som är mycket mer begränsad jämfört med ‘Vanta’ såväl som ‘Geode’, du vill verkligen inte missa ‘Tephra’! Om du inte redan har gjort det, se till att gå in på så många lotterier som du kan använda vår fina guide, såväl som att öka dina möjligheter att få en W, garantera att du kommer till kön ganska tidigt!

Planerad att introducera lördagen den 15 juni kl. Låt oss förstå om du tar tag i Yeezy 700 V2 ‘Tephra’, såväl som när du är här, titta på hela adidas -sneaker -sortimentet!

Bilder genom Corners Street, Del.Ten, Hipstore, Hubbastille & UTTHERESTORE,

Leave a Reply

Your email address will not be published.