Patriotiska vibber fungerar på den obesegrade x adidas ultra ökar “stjärnor såväl som ränder”

Efter att ha samarbetat för en militärinspirerad kapselkollektion tidigare denna månad, har obesegrad återförenat med adidas för de patriotiska ultra höjningen “stjärnor också stjärnor stjärnor Som ränder! En av årets renaste tre ränder, detta är den perfekta skon att rocka under sommaren, liksom den tappar så snart som den här veckan!

Med på sig den berömda 1.0 -silhuetten fungerar “stjärnorna såväl som ränder” på en “trippelvit” bas. Med en strumpliknande Primeknit-övre för flexibel komfort har en bur för extra stöd och stabilitet. Nere nedan är en ökning av mellansula i full längd närvarande, fodrad med en tuff kontinental yttersula för ytterligare dragkraft med varje steg. Naturligtvis är det svårt att missa den röda, vita och Blue Five Strike -logotypen, utöver den amerikanska flaggan som träffar klackfliken och slutför patriotisk design.

När det gäller ett släppdatum, om du vill polisen den obesegrade X Adidas Ultra ökar “stjärnor såväl som ränder”, kommer det att minska den 31 maj på Adidas förutom att välja aktieägare. Låt oss förstå om du kommer att lägga till ett par till din rotation, såväl som när du är här, se till att titta på hela adidas -sneaker -sortimentet just nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.