En-punch Man x Bait x Adidas Montreal 76 krossar sig till sneakerscenen

När det gäller samarbeten med japanska franchises, är adidas verkligen inte främling för dem. Från Naruto till Pokémon har de tre ränderna ganska mycket samarbetat med varje anime- och manga-serie under solen, och nu lägger de till ännu en till deras imponerande arsenal med en-punch man x bete x adidas Montreal 76.

Inspirerad av allas favoritöverdrivna superhjälte är Montreal 76 målad i en röd och gul färg som efterliknar Saitamas hudtäta kostym. Ett porträtt av OPM -huvudpersonen kan hittas på och höger häl, medan guldfolievarumärke fint pressed längs sido- och mediala sidopaneler på både engelska och japanska.

Bild via bete

Bild via bete
Skiftar ditt fokus nedanför hittar du en extra chunky vit mellansula med “en-punch man” -text runt baksidan i alla mössor, och för att runda det hela, har inläggssulorna Yusuke Muratas karaktär med ett allvarligt ansikte och en stängd ansikte, avrundar designen.

Just nu ser en-punch man x bete x adidas Montreal 76 ut som om det kommer att vara exklusivt för Japan. För din chans att polisera, se till att du kommer in i lotteriet just nu på Bait’s webbplats. Vinnare kommer att kunna hämta den 30 juni där en FCFS -utgåva också kommer att äga rum. Låt oss veta vad du tycker om detta samarbete, och när du är här, se till att du gör dig redo för Gundam X Nike SB Dunk High!

Bild via bete

Bild via bete

Leave a Reply

Your email address will not be published.