Giveaway: Vinn Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Trails”!

Du frågade, vi lyssnade. Efter att ha gett bort Supreme X Nike SB Dunk Low “Varsity Red” den här veckan, ger vi nu en av våra lyckliga Twitter -följare chansen att vinna den mycket eftertraktade Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Trails”!

En av La Flames många experimentella silhuetter hittills, “Cactus Trails” tar Nikes höga värmehybrid. Med en vågig krämmasköverdel är den accentuerad med en mängd olika ultra -premiummaterial inklusive brun mocka på toeboxen, solbränna nubuck vid anklarna och ett streck grått läder längs snörningssystemet.

Naturligtvis kan du inte prata om denna Air Max 270 React utan att nämna mellansulan under foten. Belagd i en oljig struktur, pryder en chunky react skum fronten, medan en luftbubbla anländer runt hälen för komfort och dämpning som bokstavligen är dubbelt så trevlig.

Att komma in:

Följ @thesolesupplier & @thesolerestocks
Gilla & retweet inlägget nedan eller något av tävlingsposterna
Kommentera din storlek

Det är verkligen så enkelt! Travis Scott X Nike Air Max 270 React “Cactus Trails” -tävlingen stängs om en veckas tid, så se till att du följer alla instruktioner eller att din post inte räknas. lycka till!

Leave a Reply

Your email address will not be published.