Nike Dunk Low “Black Camo” fick precis en stor ombyggnad!

Nike Dunk Low “Black Camo” måste vara en av de mest populära färgvägarna som släpper denna månad. Bäst för de kallare dagarna framöver är den militärinspirerade paletten ett måste för alla höstrotation. Om du inte lyckades klara för några veckor sedan, så har vi ryggen, eftersom det bara fick en stor ombyggnad på avkommor!

Int’l frakt

Köp nu

Med en premiumläderkonstruktion som består av olika ytor och strukturer för extra djup, är den coolaste tänkandet om denna dunk de felaktiga camo -mönstren som nådar sidoväggarna och Toebox. Dessa erbjuder en mycket speciell look som är ganska fantastisk personligen.

En djup oliv Nike Swoosh skjuter över sido- och medialpanelerna, och detta är allt kompenserat med en skarp vit mellansula under foten som är fodrad med en kompletterande grön yttersula. Naturligtvis kan du inte prata om dessa skor utan att nämna den orange broderade basket på den ideala hälen som harkens tillbaka till modellens rötter.

Int’l frakt

Köp nu

Tillgänglig nu från avkommor, säker din storlek idealisk nu innan det är för sent! Låt oss veta om du lyckades klara Nike Dunk Low “Black Camo” -återställning, och se till att följa @Thesolerestocks på Twitter eftersom det finns mycket mer där det kom ifrån! I relaterade nyheter är denna Nike Dunk Low full av vinterunderlandsinspirerade detaljer!

Int’l frakt

Köp nu

Leave a Reply

Your email address will not be published.