Här är fem skäl till varför du behöver klara adidas ZX 4000 4D

glömma den 2019 Yeezy-line-up, det finns en annan kommande tränare som till och med är mycket mer förväntad! Faktum är att adidas ZX 4000 4D blir snabbt den mest omtalade tränaren på Instagram.

Med en revolutionär ny teknik samtidigt som han håller sig tro mot Adidas arv, har detta “samlarobjekt”; skriven över det hela. Massor av spekulerar nu på släppdatumet, men mycket mer om det senare. För tillfället, titta på de fem orsakerna till att du måste klara den här slående silhuetten!

1. Dessa är framtiden för skor

Från marken uppåt finns det en god anledning till varför du fortsätter att se ZX 4000 på Instagram. Och låt oss inse det, att mellansula förmodligen är det första du observerade om skon.

Den speciella gitterstrukturen är utformad från en process som kallas digital ljussyntes, i samarbete med Silicon Tech -företaget, Carbon. Det låter fint och gissa vad, det känns också otroligt. Gör dig redo att gå in i framtiden eftersom adidas snart kommer att rulla ut 4D -teknik över ett betydande utbud av skor.

2. Du kommer att vara en pionjär

Adidas kan ha stora planer för 4D -teknik men för tillfället är det mycket i konceptstadiet. Som sagt, skulle du inte vilja komma framför nästa trend och vara en av de första som njuter av denna modernaste teknik?!

3. Du måste älska arvet?!

De flesta av oss kan uppskatta den tidlösa designen av adidas arvskor. Detta fortsätter att forma dagens nya tränare och 4D -modellerna är inget undantag. Precis som den ursprungliga ZX 4000, har detta par kända detaljer som tre-stripes och originalvaror till tungan. Det är en modern twist till en ikon som förenar det bästa av 90 -talets design och avancerade prestanda.

4. Alla vill ha dem

Hur mycket vi än vill berätta för oss själva att vi inte påverkas av “hype”;, du kan inte låta bli att bli sopad ibland. Med dessa nu bland säsongens mest eftertraktade sneakers är lusten att polisen svårt att ignorera. Frågan är, kommer du att slå de tusentals andra som försöker ha tur?!

5. Dessa är begränsade … allvarligt begränsade!

Även om ingenting har bekräftats från adidas, tros dessa lanseras i begränsade mängder. Dessutom är det ännu inte känt om dessa kommer att vara exklusiva för adidas. Låt oss hoppas att åtminstone vissa köpmän lanseras eftersom dessa lotterier kan vara din enda chans att vinna.

Adidas ZX 4000 4D ryktas att träffa hyllor i slutet av februari i början av mars. Om du är övertygad om att det här är ett måste, se till att hålla det låst till den enda leverantörsappen för mycket mer info och bryter informerar om denna gral.

Leave a Reply

Your email address will not be published.